Followers

Pages

Tuesday, October 2, 2012

Hai Oktober. Please be nice..



Assalamualaikum.

Sedar tak sedar dah masuk bulan oktober dah. Sedar sebenarnya tapi rasa macam kejapnya masa berlalu. Kang tahun depan masuk tahun ketiga i'm being a teacher. Akhir-akhir tahun ni patut dah rasa kehangatan cuti sekolah, tapi kerja semakin menimbun-nimbun. Bila fikirkan balik memang boleh stress. Nasib baik i tak fikir sangat. Tak fikir sangat tu lah buat jadi lupa eh aku ada kerja apa eh? hahaha...


Nak-nak SPM semakin dekat ni kan. Tak tertanggung rasanya tahap kerisauan. Jam-jam ni jugak rasa taknak mengajar landskap. Hoi landskap tu bukan option aku kot. Tolong bagi aku mengajar subjek dalam bidang aku boleh takk? Stress sungguh la. Apa pun jadi tahun depan memang aku isi borang pertukaran. Tak sanggup duk sini lama-lama dengan persekitaran, sekolah, murid-murid yang tak kena dengan jiwa aku.
Tak sabar sangat nak mintak tukar ni!










Cak! iklan jap eh. hee..Gambar masa 'percutian lah sangat' kat Pengkalan Balak, Melaka.
Cerita pasal family day sekolah tu tah bila nak up entah. Mungkin sebab kenangan tu tak berapa nak manis kan, maka berat je nak update sini. Kita suka update yang manis-manis je. Tapi yang pahit tak dilupa, banyak mendewasakan aku. Terima kasih lah encik pahit. 




Semoga Oktober 2012 baik-baik sahaja.




3 butterflies concerned.:

luqman zakaria said...

happy october! hehe...

Mr Rahimi said...

hehe..sama la mcm aku...takut budak2 x dpt jwb SPM..tp dak2 ni relax ja aku tgk...

Azera Aziz said...

Salam Ariayana...

Happy Oktober ye...Anyway Azera singgah & follow sini ye...

Dijemput untuk join GA dari Azera....

[GIVEAWAY] Kelasss Kau! Apa Rahsianya?

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com