Followers

Pages

Tuesday, May 20, 2014

Update jugak kan?



Assalamualaikum.

Amboi lama sangat tak jenguk blog ni.
Bersawang penuh dah sana sini.
Sejak dua menjak ni tak berapa nak mengadap laptop lah.
Bukak facebook, twitter pun dalam handphone je.
Instagram je galak sikit.
hehehe...

Hujung minggu lagi lah jarang bukak laptop ni.
Bukak pun kalau nak taip soalan exam ke, nak buat jsu ke, nak buat analisis apa bagai ke.
Kalau tak memang laptop dipandang sepi jelah.
Tak macam dulu.
Pantang nampak laptop mesti nak online.
Tetiba malam ni gedik pulak nak merindui blog ini.
Kesian dia lama sangat diabaikan.

Cerita lagi lah banyak gila termiss nak cerita.
Rasa macam nak start aktif balik.
Rasa je lah.
Nak realisasikannya sama sama lah kita berdoa.
kekeke...








Nah gambar.
Aku kalau update kan wajib letak gambar.
Asal boleh je.
Jumpa lagi.
Banyak sangat cerita niiii.........bye!





1 butterflies concerned.:

young girl said...

cantik bunga tu

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com