Followers

Pages

Saturday, October 26, 2013

Hai anak buah :)



Assalamualaikum.

Pejam celik pejam celik tiba-tiba saya dah ada anak buah. Cepatnya masa berlalu. Tahun lepas Pami kahwin, dapat anak tahun ni. Alhamdulillah rezeki Allah bagi :)
Anak buah pertama maka excited sangat nak jadi makcik. 








Officially Makngah yang gorgeous. Eh..
Baby diberi nama Muhammad Noah Adam bin Mohd Zulfahmi.
Setiap kali melawat Adam, mesti dia tengah tidur. Geram rasa nak cubit cubit sebab lena sangat dia tidur.











Alahai comelnya dia. Kadang kadang ada rupa Pami, kadang tu rupa Pikah pulak. hehe..
Muka Makngah dia je takde langsung. Mahal okay muka makngah awak ni. Susah nak tiru tau. kekeke











Dengan nenek dan Pak Uda. Semua orang pun tiba tiba menjadi tua dengan gelaran tu haha.
Aku sorang je kot yang belum bagi hadiah apa apa kat baby. Haha gila teruk perangai. Sebenarnya aku tengok semua pun dah belikan baju, seluar, sarung tangan, topi. Berebut nak belikan tu tapi tak ke baby cepat membesar? Ni pun minggu lepas Pami bagitahu saiz pampers dah bertukar dah. Ha betapa cepatnya kan. So aku plan nak belikan benda lain je untuk Adam. Dah jumpa dah tinggal nak order je. Ha gitu. Nanti dah beli i share kat sini ye.











Comelnya Adam. Cepat membesar ye anak. Dah besar baru seronok nak main main :)










Adam vs Tok Abah. Hehe..
Welcome to our family, cute little boy. Muah! :)




1 butterflies concerned.:

Al Kisah said...

lepas nie anak sendiri plak

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com